Videó: ErtHun Team – UCI EDR Pietra Ligure 2023!

Hirdetés

Egy újabb év az EWS, avagy most már UCI EDR világában nagyravágyó és lelkes amatőrökként. Ez egy izgalmas, de egyben kihívásokkal teli EDR szezon volt. Két versenyen sikerült részt vennünk. A Pietra Ligurein: Borbély Márk és Szics Serge (Szergej), a nagy favorit Val Di Fassai eseményen: Borbély Márk, Szics Serge, Szabados Lajos és Roszik Zsolt indult. A két verseny közé még be tudtunk szúrni egy élményekkel teli Leogangi kiruccanást, „edzőtábort”, melyet a Val Di Fassai versennyel sikerült egy Road Tripként egybe kötni.

A Pietra Ligurei verseny előtti egy hétben, egy versenyzőnk Serge egy nagyot bukott, mely eléggé visszavetette a teljesítményét az első EDR eseményen, illetve Márknak sem éppen úgy jött össze a felkészülés, ahogy szerette volna. Ezek ellenére mind ketten elindultak, és minden tőlük telhetőt megtettek, hogy egy jót menjenek a versenyen.

A verseny eszméletlenül szép helyen volt, az időjárás változatos volt de nem kritikus. A pályák izgalmasak, nagyon technikásak, néhol nagyon rézsűsek és általában szárazak voltak. A pályák hossza közepesen hosszúnak mondható, átlagosan 5 percesek, a leghosszabb kb. 10 perces volt. A versenyzők tapasztalata az, hogy a hosszú pálya elég nagy megpróbáltatás volt állóképességet tekintve, viszont a többi rövidebb stagevel viszonylag jól megbirkóztak. Reméljük, tetszik nektek a videónk és valamennyire áttudjátok élni ti is ezt az élményt.

Ha érdekel titeket, hogy is lehet eljutni erre a versenyre, esetleg milyen költségekkel jár és szervezéssel, keressetek minket dm-ben az „erthungary” instáján.