Hirdetés

Készülj a locsolkodásra a kerékpárod és számtalan „őrült” társaságában Eplényben, a Síaréna Vibe Parkban. Április 16-án, szombaton az ORBITREX Szezonindító Edzésnapon élménydús napot tölthetsz el az országos bajnokság helyszínén.

Kezdjük rögtön az elején. Egy igazán rendhagyó eseményről van szó, mert olyan még nem volt korábban, hogy szezonindító edzés legyen, ahol ráadásul még az idődet is mérik. Igen, jól olvasod, időmérés lesz. Hogy ez miért jó? Mert a jó hangulatú stopperes csokikupát most profi időmérés mellett szervezheted össze a haverokkal. A telefonon is elérhető live timing segítségével szívhatjátok egymás vérét, hogy ki a jobb és körről-körre bizonyíthatjátok, hogy egy nap alatt mennyit tudtok gyorsulni az eplényi pályán. Vagyis nem csak két mért körötök lesz, mint az OB-n, hanem annyi, amennyi kört tudtok menni 9 óra alatt.

Természetesen a felvonó egész nap a rendelkezésetekre áll majd és a már jól megszokott eplényi vendégszeretettel is számolhattok. A Síaréna Vibe Park folyamatosan áll át a négy évszakos működésre, így a márciustól-novemberig tartó időszakban nem csak a természet vagy az állatvilág miatt vonzó célpont, hanem izgalmas családi programok, futóversenyek és a downhill edzés és országos bajnokság miatt is érdemes leutazni Veszprém mellé.

Ahol mért idő van, ott természetesen eredmény is lesz, ahol eredmény van, ott eredményhirdetés is lesz. Vagyis a kilenc órányi körözést követően az eseményt a leggyorsabbak elismerésével fogjuk zárni. Ahogy nincsen Dallas Bobby nélkül, úgy nincsen Eplény a Rad Company nélkül sem. A profi győri csapat ismét ott lesz egy sátorral, hogy ha bajba kerültök, kisegítsenek, ráadásul a nyereményekhez is bőségesen hozzájárulnak.

És még mindig nincs vége! Hogy a nap itt még ne érjen véget és ne keseregjetek sokáig amiatt, hogy ismét rájöttetek milyen kevés tud lenni kilenc óra a hegyen, ezért ennek a szűk baráti körnek szervezünk egy házibulit, ahol a háttérben a Monster jóvoltából egész Eplényt betöltő zene szól és a ritmusra ütemes mozgással reagáltok. Vagyis tánc hajnali kettőig! Az ébrenlétről az energiaital szolgáltatónk gondoskodik, ugyanis lesz nála bőven muníció, hogy kitartsatok vele az est végéig.

Az eseményre természetesen várunk minden erdei kerékpárost, aki magáénak érzi a lejtőzést, ugyanis Eplény különlegessége, hogy a kevésbé bátrak is tudják teljesíteni a pályát a nehezebb szakaszok mellett kialakított „csirke” nyomokon. Nevezés és további részletek az ORBITREX Szezonindító Edzésnappal kapcsolatban a www.dhracing.hu oldalon és az ORBITREX facebook oldalán.

Palla Gergő /fotó: Huszár Márk