Videó: Crossing Waves – Porte du Soleil trip!

Hirdetés
A legutóbbi bringás kalandunk Portes du Soleil régióba vitt minket, ami igazi downhill-paradicsom a hatalmas gravity pályarendszerének köszönhetően. Felkaptuk a bringákat meg a GoPro-kat, és nekivágtunk 5 napra, hogy annyi pályát bejárjunk, amennyit csak bírunk. Persze gyorsan leesett, hogy még egy hét is kevés lenne ahhoz, hogy mindent végignyomjunk ezen a hatalmas terepen.
 A GoPro felvételek próbálják átadni a lényeget: a száguldást, a lélegzetelállító alpesi tájat meg a sok hülyeséget, amit csináltunk. Az egyik legjobb dolog az volt, hogy a legtöbb pályán életünkben először gurultunk le. Nem néztük meg őket előre, hagytuk, hogy a terep vigyen minket. Ez a spontán stílus külön izgalmat hozott, főleg, amikor a híres pályákat próbáltuk ki. Olyan ikonikus helyekre is eljutottunk, mint a Vinkline Châtelben, vagy a hírhedt Champery DH Világkupapálya, amik technikásak voltak, tele gyors részekkel. Ezeken csak 1-3 kört toltunk, úgyhogy minden lejtőn igyekeztünk odatenni magunkat.
 A csapat összhangja is az út egyik csúcspontja volt. Mindenki pörgött, és bár a pályák kemények voltak, együtt húztuk egymást, ami felejthetetlenné tette az egészet. Már tervezzük is a következő túrát – ez csak a kezdet volt!
Üdv.: CrossingWaves csapata! (Vikker Marcell, Vikker Benedek, Zügn Olivér, Grèczi Bálint, Kiss Dávid, Szákovics Ákos, Galavits Tamás)