Hirdetés

Elindult a downhill versenyszezon! A magyar riderek a cseh downhill kupasorozat, a TopOnTrail Cup első állomásán (Jasenská dolina) álltak rajthoz és nagyon szép eredményekkel tértek haza!

Ferenczi Marcell – Elite férfi 1.hely
Serényi Mór – Junior férfi 1.hely

Simai Bence – Elite férfi 4.hely
Nagy Dániel – Masters férfi 5.hely
Papp Levente – U17 férfi 16.hely
Bánfi Attila – Gyerek 12.hely
Bartos Olivér –  Gyerek 20.hely

Liszi Downhill School rövid beszámoló:
Dupla első hely a Cseh kupasorozat első állomásán!
Jasenska Dolina adott otthont az idei év első versenyének, melyen 7 versenyző részvételével képviseltette magát a Rad Company Racing Team és a Liszi Downhill School.
Jó hangulat és kellemes időjárás jellemezte végig a hétvégét, így minden adott volt, hogy nagyszerű eredmények születhessenek. A technika ördöge sem fogott ki rajtunk, néhány apró hiba lépett fel, melyeket azonnal orvosolni tudnunk.
Külön kiemelendő csapatunk legfiatalabb versenyzője, a mindössze 9 éves Bartos Olivér, aki félelmet nem ismerve száguldott élete második downhill versenyén, amivel a gyerek kategória 20. helyét sikerült megszerezni.
Bánfi Attila sem mutathat fel jelenleg sok versenyzői kilométert, élete első downhill versenyét hiba nélkül teljesítette, ami a gyerek kategória 12. helyére volt elég.
Papp Levente magabiztos futamokkal U17 kategória 16. hely.
Nagy Dániel – Masters kategória 5. hely
Simai Bence – Elite férfi 4. hely
Serényi Mór-nak már nagyon érett a győzelem! Az elmúlt években számtalanszor bizonyította rátermettségét, ám balszerencsék sorozatának köszönhetően eddig nem álhatott fel a dobogó legfelső fokára, DE! Ennek most vége! Serényi Mór – Junior kategória 1. hely!
Nem csak Mór volt kiéhezve már a sikerre, nála többet csak Ferenczi Marcell várt, hogy külföldi versenyen a király kategória dobogó legfelső fokára álhasson. Végre megtört a jég! Marcell egész hétvégén hibátlan volt, magabiztos futammal zsebelte be élete első külföldi győzelmét!
Gratulálunk a srácoknak és minden résztvevőnek! Remek hétvége volt!