Fotó: Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool
Hirdetés

Már kezdtünk aggódni, hogy az idei évben nem látjuk versenyezni az ötszörö Vk összetett bajnokot, Aaron Gwint. A múlt heti UCI csapatlistában nem szerepelt még a neve, azonban a mai napon érkezett a hír, hogy saját csapattal vág neki a 2024-es évnek!

A GWIN RACING TEAM csapat a következő versenyzőkből áll:
Aaron Gwin
Seth Sherlock
Michael Delesalle
Todd Schumlick (team manager)
Cathy Zinck (team manager asszisztens)

Aaron jelenleg nem árult el konkrétumokat, hogy milyen kerékpárral fognak menni. Az alábbi sorokat oszotta meg a közösségi médiában:

„Nagyon elfoglalt vagyok mostanság! Új jövőbeli projekten dolgozom és türelmesen a helyére raktam ezekhez a darabokat. A következő hónapokban további információval fogok szolgálni, amikor készen leszünk. Versenycsapat oldalon továbbra is a saját programomat fogom futtatni, megyünk előre. Nem tudom, hogy ezek a részletek miért nem jelentek meg az UCI csapatlistáján, de azt mondták, hogy hamarosan pótolják. Az idei csapat jómagam és két másik versenyző alkotja majd, akikkel nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak. A korábbi csapat infrastruktúránk, személyzetünk stb. nagy része a változatlan lesz, denéhány új arcot is köszönthetünk majd. Izgatottan várom a jövőt, és hamarosan jövők a részletekkel!”