Hirdetés
Tisztelt Downhill, Enduro bringás közösség!
Meghallva és meghallgatva igényeiteket, megszervezzük számotokra a Hisense Eplény 2023 legjobb Downhill Ridere versenyt, melyet kívánságaitok szerint több kategóriában is megrendezünk, bízva abban, hogy minden Rider megtalálja a kihívást saját maga számára.
Bízunk benne, hogy a verseny elnyeri tetszéseteket és részvételetekkel támogatjátok hazai DH/Enduro közösségünk fejlődését, további új versenyek megrendezését.
A helyszín a Síaréna Vibe Park és az itt található klasszikus downhill pálya, amelyet be sem kell mutatni a hazai ridereknek, de idén megszínesítünk egy picit ,hogy változatos szakaszokon mérettessék meg a nagyérdemű!

Kövessétek tehát figyelemmel a Facebook esemény oldalt, így azonnal értesülhettek a részletekről, további programokról és az aktuális helyzetről, már csak azért is, mivel sok-sok értékes jutalmat fogunk kiosztani .Ha szeretnél egy jót bulizni és nem mellesleg bringázni szeretnél a hazai mezőny legjobbjaival, vagy csak a haverokkal , akkor mindenképp itt a helyed!A versenyen bárki elindulhat, akár rendelkezik versenyzői engedéllyel, akár nem.A fergeteges hangulat garantált, ne hagyd ki a kiélezett versenyzés, a látványos futamok, értékes ajándékok, rég nem látott sporttársakkal való gurulások és sztorizgatások hétvégéjét!
2023 augusztus 25-27 , Síaréna Vibe Park
Nevezési felület: https://siarena.hu/nyar/nevezes/
A versenyszabályzat elérhető az alábbi linken: https://siarena.hu/…/upl…/2023/07/verseny-szabalyzat.pdf
A pályáról is készülünk majd hírekkel, hiszen új verseny ,változó nyomok ! Döntött kanyarokkal, ugratókkal, technikás részekkel és további eseménydús szakaszokkal tarkított pálya várja a Hisense Dh verseny mezőnyét! Mindenki megtalálhatja a maga számítását és kihívását, hiszen minden pályaelemnél természetesen kerülő nyomot is kialakítunk!
Felszállítás a négyüléses felvonóval!
FIGYELEM! Ha nem érsz fel a dobogóra, akkor sem biztos, hogy üres kézzel kell távoznod, ugyanis a vasárnapi döntőben célba érkezők között értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki az eredményhirdetés utáni tombolán !

Az első 100 online nevezőnek 4 órás kerékpárjegyet adunk AJÁNDÉKBA!

Kategóriák:
-Downhill fully junior fiú
-Downhill fully junior lány
-Downhill fully felnőtt férfi
-Downhill fully felnőtt női
-Downhill fully senior férfi
-Downhill fully senior női
-Downhill merev férfi valamennyi kategória
-Downhill merev női valamennyi kategória
-Downhill E-mtb férfi valamennyi kategória
-Downhill E-mtb női valamennyi kategória
-Trükkugrató férfi valamennyi kategória
-Trükkugrató női valamennyi kategória
A nevezési díj minden kategóriában 22.000 Ft

A nevezés tartalmazza: rajtszám, rajtcsomag, felvonó használata 3 napra, időmérés, részvétel értékes nyereményeket tartalmazó sorsoláson.

Bármelyik kategóriában való nevezés esetén a trükkugrató verseny ingyenes!
A helyezettek nyereményben részesülnek!
Békét, hátszelet, jó felkészülést kívánnak a
Szervezők

Facebook esemény ITT!