Videó: Mi folyik Eplényben? Lehull a lepel!

Hirdetés
„Szervusz Nagyérdemű!
Lehull a lepel ,és pár infó arról mi is történik az Eplényi pályákon.
Kőszeg után megpróbáljuk rendbe rakni az itteni pályarendszert is,hogy patika legyen minden. Van egy jó alap ezt fejlesztjük tovább.
Dh és Nomád 2 most még marad ,le van tisztítva a behullott és benőtt dolgoktól, a Nomád 1-en folyik 1000-el a munka az le van még zárva de augusztus eleje felé összeáll az is .
Augusztus végén mint már sokak előtt ismert készülünk egy Dh versennyel,a pályát mi fogjuk rendbe hozni és szalagozni a versenyre .A Síaréna mögé egy nagyon ütős csapat állt össze ,bízunk benne ,hogy sokan jöttök majd.Valami kis meglepetést is csempészünk majd a rendezvénybe.
Az infók jönnek majd folyamat,ha valaki szeretne hozzátenni az esemény színvonalának emeléséhez az vegye fel velünk a kapcsolatot.
Egy kisvideót fogadjatok el tőlünk beharangozóként,ha erre jártok megtaláltok a pályák környékén,ha hoztok hideg sört akkor bővebb információhoz is juthattok.
Egyenlőre ennyi …tubekántinyúd
Béke porainkra,hátszél,bringa és hideg sör
Puby ,Babszy
ui.: Figyelmeztetés !! A videoban profi kerékpárosok láthatóak ,a trükkök kivitelezése komoly tudást igényel ,ennek hiányában veszélyes annak leutánozása.” – Ziskó Balázs