Hirdetés

Már csak kettőt kell aludni és lekoppanhatnak a villák a Síaréna Vibe Parkban, Eplényben. Amit már biztosan tudunk, hogy 100 fő felett lesz a létszám az ORBITREX Szezonindító Edzésnapon, professzionális lesz az egésznapos időmérés és youtube sztár lemezlovas lesz a Riders Partyn.

Április 16-án a húsvéti sonka fogyasztása mellé már beharangoztuk, hogy torma helyett ezúttal minden downhill őrültnek kötelezően ajánlott az eplényi por fogyasztása, amelyet a Monster által biztosított nedűvel fogtok tudni leöblíteni. Mindenkit megnyugtathatunk, hogy a line-up is szépen kezd összeállni, ugyanis a dhracing.hu oldalon fellelhető nevezési lista alapján igen erős mezőny kezd összejönni a Bakonyban.

A felnőtt férfiak mezőnyében már hat regnáló és korábbi magyar bajnok adta le a nevezését, összesen tizenkét bajnoki címmel a zsebükben. Ott lesz köztük az Elite kategória címvédője Palotai Gábor, akárcsak a hölgyek mezőnyében is feltűnik a tavalyi bajnok Vincze Lizi neve. Az utánpótlás korúaknál is megtalálhatóak a tavalyi DH OB-n életre hívott U15 és U17-es kategóriák címvédői. Szóval sztárparádéból nem lesz hiány.

Tudjuk, hogy ez „csak” egy edzésnap, de a Chronomototól megszokott színvonalú – telefonon követhető live timingos – időmérés minden bizonnyal sokakban felébreszti majd a versenyszellemet és kategóriájában megpróbál majd dobogóra állni a nap végi eredményhirdetésen.

Keresztes Péter – Fotó: Huszár Márk

Az edzésnapon egy versenyhez hasonlóan pályafelügyelet lesz, ami azt jelenti, hogy folyamatos kontroll alatt lesz a sportolásotok, de mindenképpen kérjük, hogy tartsátok tiszteletben a rendezvény edzés jellegét, segítsétek egymást. Például úgy álljatok meg a pályán – de leginkább mellette – , hogy közben ne akadályozzátok a sporttársakat a haladásban. És természetesen vigyázzatok magatokra.

Végül, ha mindenki épségben letudta a napot, akkor a gyors eredményhirdetés és vastapsok után kisorsolunk több értékes nyereményt az indulók közt, majd egyből jöhet a jól megérdemelt Riders Party. A fellépő lemezlovas pedig a legendás MRNK lesz, akinek munkásságát érdemes fél szemmel megfigyelni a videómegosztó portálon, mert kincsekre lelhettek. A buli ideje alatt a Kemencés Falatozóban tudtok majd hidratálni.

Ne feledjétek, csütörtök éjfélig még leadhatjátok kedvezményes előnevezéseteket a dhracing.hu/nevezes oldalon az ORBITREX Szezonindító Edzésnapra. Friss infókért pedig kövesd az esemény facebook oldalát.