Hirdetés

Nem maradhatott sokáig titokban a Santa Cruz Syndicate downhill csapatának új versenyzőinek névsora! Pletykákat már lehetett hallani, de most hivatalosan is bejelentették az új ridereket!

Laurie Greenland hat év után távozott a Mondrakertől és idei évtől a SC „Szindikátusát” erősíti!
A kanadai fenegyerek, Jackson Goldstone egyszerűen szárnyal, tavalyi junior Világbajnoki címe már csak hab volt a tortán. Az idei évtől keményen odateszi magát és olyan mentoroktól „tanulhat”, mint Steve Peat és Greg Minnaar.
Nina Hoffmann 2019 óta Santa Cruz/Juliana kerékpárokat használ és privát versenyzőként ért el komoly eredményeket. A Santa Cruz most komolyabban a szárnyai alá vette és a Syndicate első női versenyzőjeként üdvözli.
Természetesen a csapat „nagy öregje” Greg Minnaar továbbra is fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel és eredményekkel vág neki az idei downhill Világkupa szezonnak, amely már a 15. éve lesz a csapattal. Steve Peat pedig továbbra is a csapattal utazik és segíti a versenyzőket tanácsaival, tudásával!

Bátra kijelenthetjük, hogy az idei év könnyen a Syndicate egyik legjobb szezonja lehet! Izgatottan várjuk a Világkupákat!