Hirdetés

Hamarosan érkezik a hazai downhill legfontosabb eseménye, a Downhill Országos Bajnokság! A helyszín idén is Eplény, kövessétek figyelemmel a Facebook esemény oldalt, így azonnal értesülhettek a részletekről, további programokról és az aktuális helyzetről! Ha Országos Bajnok akarsz lenni, ha kíváncsi vagy rá, hogy ki lesz az, vagy ha biciklizni szeretnél a hazai mezőnnyel, akkor mindenképp itt a helyed!

A versenyen bárki elindulhat, akár rendelkezik versenyzői engedéllyel, akár nem.

A Rad Company Downhill Országos Bajnokság 2021-ben kerek számhoz érkezik, miszerint tizedik alkalommal kerül sor a szakági bajnokavatásra a Bakony szívében található Ámos-hegy lejtőin. E jeles alkalomhoz illően a július végi, augusztus eleji hétvégén sok újítás és meglepetés várható, melyről folyamatosan hírt adunk majd itt az oldalon és az esemény honlapján, a www.dhracing.hu –n!

A fergeteges hangulat garantált, ne hagyd ki a kiélezett versenyzés, a látványos futamok, értékes ajándékok, rég nem látott sporttársakkal való gurulások és sztorizgatások hétvégéjét!

2021. július 30. – augusztus 1., Kalandhegy Eplény, Rad Company Downhill Országos Bajnokság! #dhob2021 #jubileum #tizedik#staytuned

A Downhill OB pályájáról is készülünk majd hírekkel, hiszen új év, új OB, új nyomok! Továbbra sem lesz hiány pályaelemekből, azaz 2021-ben is döntött kanyarokkal, ugratókkal, technikás részekkel és további eseménydús szakaszokkal tarkított pálya várja a DH OB mezőnyét! Mindenki megtalálhatja a maga számítását és kihívását, hiszen minden pályaelemnél természetesen kerülő nyomot is kialakítunk!
Felszállítás a négyüléses Szent Sólyom sílifttel!
FIGYELEM! Ha nem érsz fel a dobogóra, akkor sem kell az eredményhirdetésről üres kézzel távoznod, ugyanis a vasárnapi döntőben célba érkezők között értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki!

Downhill nevezési díjak (a 3 napi felvonóbérletet is tartalmazza):

– Licences versenyzőknek előnevezéssel: 11.000 Ft
– Licenccel nem rendelkezőknek előnevezéssel: 12.000 Ft
– Licences versenyzőknek helyszíni nevezéssel: 13.000 Ft
– Licenccel nem rendelkezőknek helyszíni nevezéssel: 14.000 Ft
Előnevezés (július 14. 12:00-tól július 28. 23:59-ig): www.dhracing.hu

400.000 Ft pénzbeni összdíjazás!

A pénzdíjas helyezettek az összegeken felül, valamint mindegyik kategória dobogósai tárgynyereményeket kapnak.

Figyelem!

Kempingezni lehet az eplényi Síaréna nagy parkolójában. Korlátozott számban lesz áramvételi lehetőség is. Viszont nagyon fontos, hogy TŰZGYÚJTÁSI TILALOM VAN ÉRVÉNYBEN!!!

Sátor-, depóhely foglalás július 5-től július 26-ig a versenykiírás alapján, igényelt méret megjelöléssel.

További információk és előnevezés: www.dhracing.hu