Hirdetés
Fiataloké a jövő!

Ahogy ígértük, sok újdonság lesz az idei jubileumi Rad Company Downhill Országos Bajnokságon. Az ifjú tehetségekre fókuszálva új bajnoki kategóriák kerülnek kihirdetésre a bajnoki mezekért!

A Junior kategóriát 3 részre bontjuk, azaz a Junior a 2003-2004-ben születetteké lesz, az U17 a 17 év alattiaké, azaz a 2005-ös és 2006-os születésűeké, valamint lesz U15-ös kategória, amelyben a 2007-es és korábban született versenyzők küzdhetnek majd a bajnoki címért. Amennyiben mégsem jönne össze az adott korcsoport minimum létszáma, ami az U15 esetében 5, U17-ben 10 főt jelent, akkor sem kell csüggedni, az eggyel idősebb kategóriával összevonásra kerül és mehet a versengés.

Mivel mindegyik korcsoportban országos bajnoki címet ér majd a győzelem, így ezekben a kategóriákban való induláshoz természetesen a versenyzői engedély kiváltása is szükséges, melyhez mindössze egy egyesületi tagság, valamint egy sportorvosi engedély elegendő és már igényelhető is az UCI licenc.

Ne feledd, érdemes minél előbb elindítani ennek folyamatát! Természetesen ez minden résztvevőnek fontos lehet, hiszen nem csak a nevezési díj kedvezményét tudhatják majd magukénak az érvényes versenyzői engedéllyel rendelkezők! Na, de erről majd a továbbiakban, ahogy sok más újdonságról is, hiszen a 10. eplényi DH OB következik!

A dátumot a naptárba feljegyezni: 2021. Július 30. – Augusztus 1. Irány Eplény!