Hirdetés

Bombaként robbant be a RidersUnited ruhamárka első kollekciója. De mi is ez pontosan? Első kézből mesélünk nektek egy új, megállíthatatlanul fejlődő, 100%-ban magyar projektről, aminek mi is részesei vagyunk!

Teljes kollekcióért látogass el a RidersUnited.hu -ra!

A story nagyjából a világjárvány kirobbanása környékén indult, ami nem tűnhet a leglogikusabb lépésnek egy vállalkozás beindításához, de ahogy mondani szokták: “a legnagyobb válság közepén születnek a legnagyobb ötletek”.
Főszereplőink az ötletgazdák, két gyermekkori barát, Szász Norbert és Zsadányi Gábor, akiknek a neve sokak számára ismerősen csenghet. Norbi, Magyarország első nyomtatott extrém kerékpáros magazinjának a Standmagnak az alapítója és szerkesztője, valamint a Rideshop webáruház tulajdonosa, illetve kerékpár fotós. Szemfülesebbek, olyan külföldi bringás magazinok fotói alatt is felfedezhették a nevét, mint a DirtMagazin címlapja, Decline Magazin vagy a német Freeride. Olyan ismert riderekkel is dolgozott már együtt, mint Sam Pilgrim, Sam Reynolds és számos downhill Világkupa rider. Emellett maga is aktív bringás, rendszeres látogatója a legtöbb európai extrém bike parknak.
Gábor grafikus, az autó tuning szcéna ismert alakja. Több, mint 10 éve épít autókat. Számos nemzetközi kiállításon képviselte hazánkat, ahonnan szinte kivétel nélkül elismerő díjakkal tért haza. 2013-ban hozta létre a hiánypótló DubsUnited ruházati márkát, ami kifejezetten a hozzá hasonló autó kedvelő fiataloknak készít prémium minőségű termékeket. 2017-től saját gyártósorral és raktárral bővült a vállalkozása. Emellett ő is a downhill bringázás szerelmese.

Mivel minden technikai háttér adott volt egy új extrém sportolókat ellátó ruhamárka létrehozásához, Norbi és Gábor nem haboztak, kihasználva a vírus okozta bezártságot elkezdték intézni a hosszadalmas levédési és jogi háttér rendezéséhez szükséges folyamatokat, amivel párhuzamosan ismert extrém bringás és motocross ridereket bevonva, elkezdték tervezni az első kollekciót. Így született meg a RidersUnited! Ahogy a nevéből is sejthető, egyesíti az extrém sport szerelmeseit, legyen szó akár egy hétvégi enduro bringásról vagy egy profi DH versenyzőről, netán egy őrült motocross-os riderről, itt mindenki megtalálja a hozzá illő vagány utcai ruházatot vagy kiegészítőt.

Az indulás csak a kezdet! Folyamatosan fognak érkezni az új cuccok, bővülni fog a termékek köre, valamint szponzorált csapat is hamarosan összeáll. Csak, hogy néhány nevet említsünk, akik megtiszteltek bizalmukkal és már büszkén viselik a pólóinkat: a többszörös Országos Downhill Bajnok Ferenczi Marci, dirt és DH legenda Lenthár Gábor, a miskolci downhill alakulat Cserjési Patrik és Apró Tóbiás. Freerideolás jeles hazai képviselője Szedő Gergő, az egyik legjobb hazai kerékpáros edző Zelenij Linda és még sorolhatnánk a neveket!

Ha szeretnéd, hogy rád is felfigyeljenek a srácok, nevezz a RidersUnited ingyenes extrém kerékpáros fotópályázatára (www.ridersunited.hu/fotopalyazat), ahol értékes nyereményeket is nyerhetsz! Látogass el az oldalra és támogasd a márka fejlődését egy termék megvásárlásával, így Te is részese lehetsz egy új, nagyszerű dolog születésének!

Köszönjük a figyelmet! Nézz fel webshopunkra is: www.ridersunited.hu

Lenthár „Lenti” Gábor már az új kollekcióban készül az idei versenyszezonra!