Hirdetés

Itt az idő, hogy elinduljon az Év Fotója pályázatunk a RideShop.hu jóvoltából! Van egy ütős montis képed? Ne habozz, küld be, szavazz és nyerj értékes AZONIC és ONEAL termékeket a RideShop.hu jóvoltából! Sok sikert és várjuk a képeket!

Keressük a 2020-as év legjobb (extrém) kerékpáros fotóját az ONEAL Photo of the year 2020 by RideShop Fotópályázat keretén belül!

Van egy ütős bringás képed? Ne habozz, küld be, pályázz, szavazz és vidd el az értékes ONEAL és AZONIC nyeremények egyikét a RideShop.hu-tól!

Pályázati kiírás:
Minden pályázó összesen 3 db alkotással nevezhet, melyből a zsűri a legjobbat kiválasztja és bocsátja szavazásra. A pályázatra főleg mountain bike-os képeket várunk. Lehet az lifestyle kép, akció fotó vagy egy esésről elkapott pillanat. A beküldött fotó nem lehet 2 évesnél régebbi. A zsűri több szempont (kompozíció, élesség, technika) alapján hozz majd döntést.

Az előzetes szelektáció után a legjobb 25 kép jut be az elődöntőbe, majd abból a 12 legjobb kép jut a döntőbe.
A végeredménynél 70%-ban a közönség szavazatai, 30%-ban a zsűri döntése számít majd. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni!

Beküldési határidő: 2021. Március 2. kedd éjfél

FELTÖLTÉS menete:

1.lépés
Küld el a standmagfoto@gmail.com email címre teljes felbontásban (1400 pixelnél nagyobb felbontású) a képed/képeidet.
Ha nem te készítetted a fotót, akkor kérj a fotóstól engedélyt, illetve kérd el a képet nagy felbontásban. Fontos, hogy a fotó készítője tájékoztatva legyen ellenkező esetben a pályázatból való kizárást eredményezheti.
Írd le a kép(k)en látható bringás nevét(eit), a kép készítőjének a nevét, illetve a helyszínt, ahol készült.

2.lépés
LIKE-old a Rideshop.hu facebookját és kövesd a pályázathoz kapcsolódó hírekért a falukon.

3.lépés
Figyeld naponta a www.standmag.hu a szavazásért.

SZAVAZÁS menete:

A képek feltöltése Március 2–áig tart
. Majd a zsűri összeül és kiválasztja a 25 legjobb alkotást, melyre két fordulóban (elődöntő/döntő) lehet majd szavazni az oldalon.

legjobb 25 képre lehet majd voksokat leadni az elődöntőben 1 hétig. Majd a legjobb 12 kép jut tovább a döntőbe, ahol eldől, hogy kié lesz az év legjobb fotója és az értékes nyeremények egyike! A döntős 12 képre 1 hétig lehet majd szavazni.

A végeredmény 70%-ban a közönség szavazatai alapján, 30%-ban a zsűri döntése alapján hírdetjük majd ki. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni!

A díjakat az ONEAL hazai forgalmazója a RideShop.hu ajánlotta fel!