Hirdetés

Micsoda hírrel indul a 2021-es év! Hosszas találgatás után végre fény derült a titokra. A Trek Factory Racing bejelentette, hogy a 2021-es évtől a csapatukat nem más erősíti, mint a tavalyi év egyik nagyágyúja, Loris Vergier. A francia srácról bátran mondhatjuk, hogy karrierje csúcsán van jelenleg, 2020-as évben dupla VK futamot is nyert, így nem csoda, hogy a Trek lecsapott rá.
Nem gyenge brigáddal várják az idei Világkupa szezont, ami Áprilisban rajtol majd Mariborban.
Kikből is áll majd a Trek Factory Racing (TFR) idén?

Reece Wilson, Leogangban megnyerte a 2020-as év legfontosabb versenyét a downhill Világbajnokságot, de sajnos a többi VK futamon már sérült volt.
Kade Edwards, korábbi junior Világbajnok, szépen fejlődik és egyre jobb eredményeket hoz Elite Férfi kategóriában is, nemrég a RedBull is leigazolta.
Charlie Harrison számára a 2020-as évet sérülés árnyékolta be, amit az osztrák VB-n való esésből szenvedett el, 2019-ben viszont háromszor is volt dobogós.
Loris Vergier, a Santa Cruztól igazoló francia klasszis előtt nagy lehetőségek állnak idén és nagy álma volt, hogy egyszer a Trek gyári csapatához tartozzon.
Ethan Shandro
, a csapat team managerének, Andrew Shandronak a  fia sajnos betegség miatt még mindig nem áll készen a versenyzésre, de a csapat továbbra is támogatja és várja vissza!

Kíváncsian várjuk a csapat teljesítményét, minden bizonnyal az egyik legerősebb lesz a mezőnyben!

Fotók: Trek