Hirdetés

Hatalmas sikerrel zárult a magyar válogatott számára az idei Downhill Világbajnokság kvalifikációja. Elite női mezőnyben döntőbe jutott Vincze Lizi, Junior Férfiaknál Cserjési Patrik, Apró Tóbiás és Füzesi Mátyás ott van a top 60 döntős között Leogangban.
Elite Férfiaknál pedig Lenthár Gábor szerezte meg a 80.helyet, ami szintén biztos rajthely a döntőbe! Pala Gergő sajnos technikai probléma miatt kölcsön bringával indult és lecsúszott a top 80-ról.
Bátran kijelenthetjük, hogy minden idők egyik legsikeresebb DH VB-je a magyar válogatott számára és még nincs vége! Vasárnap élőben szurkolhatunk a magyar alakulatnak a RedBull Tv -n!
Gratulálunk a srácoknak!

A nap leggyorsabbja pedig Loris Vergier (3:45.749) volt, őt követte Loic Bruni és Finn Illes.
A versenyt tovább nehezíti a döntőre ígért havazás és 4 fokos hőmérséklet. Amennyiben nem tudják megrendezni a döntőt, a végeredményt a kvalifikáció eredményei szerint kerül kihirdetésre.

Előle: Cserjési Patrik, Vincze Lizi, Apró Tóbiás Középen: Gács Péter (DH szakágvezető, csapatvezető), Lenthár Gábor, Palla Gergő, Hátul: Füzesi Matyi, Liszi Attila (DH legenda, edző)