Hirdetés

2018. április 13-án nyitottuk meg a Merida Concept Store & E-bike Teszt Centert Budapesten a Váci út és Dagály utca sarkán. 220m2 területen nagyjából 80 bringa várja az érdeklődőket. Az üzletben általában az aktuális újdonságok találhatóak meg, és kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek az e-bike területre is.

Céljuk a Merida márka teljeskörű megismertetése, terméktámogatás és szaktanácsadás. Szívesen segítenek a kezdő, még tapasztalatlan érdeklődőknek is. Itt meg lehet nézni, rá lehet ülni, méretet és típust lehet választani. Kollégáik felkészülten várnak. Bár szervíz is van az üzletben, de alapvetően a náluk értékesített Merida kerékpárok üzembe helyezése, karbantartása, szervizelése a cél.

A Merida márkán kívül helyet kaptak még az olasz ruha- és cipőspecialista Northwave termékei és a Bryton komputerei is. A Northwave esetében nagyjából az egész palettát meg lehet nézni és fel is lehet próbálni. Érdemes azonban látogatás előtt érdeklődni, hogy a kiszemelt termékből az a méret és az a szín van-e pontosan készleten, hiszen nagy hely a 220 m2, de sajnos arra nem elég, hogy mindenből komplett méretsort tartsanak mindig. A Byrton komputerek terén is nagy a választék. Teszt órák is elérhetőek, amelyek hasonlóan próbálhatók ki, mint a kerékpárok. Természetesen terméktámogatást is nyújtanak, ha Bryton kérdés van, hozzájuk bizalommal fordulhatsz.

Szeretnéd egy helyen látni a Merida kerékpárok és alkatrészek teljes hazai választékát? Gyere el a  központi bemutatótermükbe! A legszélesebb hazai Merida kínálat bemutatása, tanácsadás és tesztelési lehetőség vár rád. Felkészült szakembereik segítenek eldönteni, melyik bringa illik hozzád igazán, és a számodra legkényelmesebb vásárlási mód kiválasztásában is hasznodra lesznek.

NÉZD MEG az itthoni legszélesebb Merida választékot!
HALLGASD MEG felkészült eladóik személyre szabott tanácsait!
PRÓBÁLD KI a hazai legnagyobb tesztflottából kiszemelt kerékpárt!
VEDD MEG a kívánt modellt a számodra legkényelmesebb módon!

Kapcsolat

1138 Budapest Váci út 140.
(Bejárat és parkolás a Dagály utca felől)

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 11.00 – 18.00
Szombat: 9.00 – 13.00

www.meridaconceptstore.hu