Hirdetés

Gyere el a Merida Concept Store & E-Bike Tesztcenterbe és ismerkedj meg a Northwave 2020-as termékpalettájával! A kötetlen, családias eseményen bemutatásra kerül 6 kategóriában, 30 különböző kerékpáros cipő modell, 80 színben. Ezenkívül megismerkedhetsz az idei teljes ruházati kollekcióval is és lehetőséged lesz megtapogatni és felpróbálni a legújabb Northwave öltözeteket. Szakértő kollégáink kibővített stábbal állnak a rendelkezésedre, és igyekeznek választ adni minden kérdésedre a Northwave termékekkel és a speciális kerékpáros technikai öltözékekkel kapcsolatban. 2020-ban cipő tesztprogrammal is várunk, így lehetőséged nyílik egy-egy középkategóriás MTB és országúti modell kipróbálására az üzletünkben elhelyezett fix görgős kerékpáron.

Mi azt valljuk, hogy nagyon nehéz katalógusból választani prémium technikai ruházatot és cipőt, hiszen érezni, tapintani és próbálni kell a különbséget. Használd ki a lehetőséget és ismerkedj meg testközelből a Northwave termékeivel! Garantáljuk, hogy a bemutató után könnyebben tudsz dönteni arról, melyek a neked legmegfelelőbb modellek.

Az esemény gyerekbarát, frissítőről és finomságokról is gondoskodunk.

Időpont: 2020.03.14. Szombat 9:00 – 13:00-ig
Helyszín: Merida Concept Store és E-Bike Tesztcenter, 1138 Budapest, Váci út 140. (bejárat és parkolás a Dagály utca felől)
Facebook esemény ITT!