Hirdetés

Ha hosszútávon szeretnénk kerékpárunkat használni akkor elengedhetetlen, hogy megfelelően ápoljuk, tisztítsuk, karbantartsuk szeretett kétkerekűnket, melyhez a már hazánkban is elérhető márka, a Muc-Off termékei nyújtanak segítséget.

A RideShop.hu-n kapható Muc-Off kínálatában megtalálunk mindent a tisztítószerektől és -eszközöktől az ápolószereken át a kenőanyagokig, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy a kerékpárunk mindig tiszta és megfelelően ápolt legyen.

Egy-két elvetemülttől tekintve minden kerékpáros szereti, ha tiszta a bringája, egyszerűen jó ránézni, amikor megcsillan rajta a fény, a lánc sem úszik fekete olajsárban és minden makulátlanul tiszta rajta. De a megjelenésen felül is fontos, hogy egy kerékpár tiszta legyen, mert koszos bringát nem lehet megfelelően ápolni, kenni, melynek hiányában nagyban romlik kétkerekűnk élettartama… ezenfelül tiszta kerékpáron sokkal könnyebb észrevenni, ha valamelyik alkatrésznek baja van, és a szervizből sem hajítanak ki minket, ha tiszta bringával megyünk be.

A Muc-Off a termékeit három csoportba sorolja, pont annak megfelelően ahogy a kerékpár karbantartásához szükségesek, az első csoport a tisztításhoz, a második az ápoláshoz, a harmadik az olajozáshoz, kenéshez szükséges termékek.

Tisztítás

Minden eszköz, ami a kerékpár tisztításhoz szükséges megtalálható a Muc-Off kínálatában, különböző tisztítószerek a vázhoz, a hajtáshoz, a lánchoz, többféle kefe, mellyel minden alkatrészhez hozzáférünk. Röviden összefoglalva, ha valamit a Muc-Off termékeivel nem tudunk letisztítani akkor azt nagy eséllyel mással sem fogjuk tudni.
A Muc-Off tisztító termékekért nézz be a RideShop-ba ahol 15 ezer felett INGYENESEN szállítják megrendelésed és minden rendeléshez ajándék jár!

Ápolás

Ha már tiszta a kerékpárunk akkor azt szeretnénk, hogy hosszútávon tiszta is maradjon, ehhez különböző felületvédő és portaszító szereket kínál a Muc-Off, melyek megnehezítik a szennyeződések megtapadását, ilyen pl a Matt Finisher felületvédő, melyet kifejezetten matt festésű vázakhoz terveztek, hogy az ujjlenyomatok és más foltok ne látszódjanak meg a kényes festésű bringákon.

Kenés, olajozás

A tisztításkor a kosszal együtt a láncunkról eltávolítjuk a kenőanyagot is, így azt újra kell olajozni. Erre a célra a Muc-Off többféle olajat fejlesztett, hiszen nem mindegy a kenés szempontjából, hogy száraz vagy nedves körülmények között bringázunk és ennek megfelelően száraz és nedves időre való típusok közül választhatunk a gyártó kínálatából. Ezenkívül környezettudatos felhasználóknak található BIO láncolaj is a Muc-Off termékei között.

A fenti termékeket nem csak külön-külön lehet megvásárolni, hanem készletben is elérhetők, mellyel egyrészt pénzt spórolhatunk, másrészt egy előre összeválogatott szettet tudunk megvenni, nem nekünk kell összeválogatni.

Nem csak a kétkerekű ápolására gondoltak a Muc-Offnál, hanem a motor, azaz a kerékpáros is hasonló termékkollekció közül válogathat, mint maga a bringa. A kínálatban megtalálhatók regeneráló-, bemelegítő és egy nagyon fontos testrészt védő krémek, az ülepkrémek is.

Pár okos kiegészítőt is vásárolhatunk a Muc-Off termékpalettájáról, mint pl szállításkor vagy tisztításkor használatos tárcsahuzatot, vagy alátétszőnyeget átöltözéshez vagy akár kerékpártakarításhoz, de ha színes tubeless szelepre vágyunk akkor is érdemes megnézni a Muc-Off kiegészítőit.

Érdemes benézni a RideShop.hu webshopban, ahol folyamatosan bővülő MUC-OFF termékpalettával várnak! 15 ezer felett INGYENES a kiszállítás és minden rendeléshez ajándék jár!

www.rideshop.hu/markak/muc-off

A Muc-Off egyedi Tubeless Sealantje is elérhető már itthon, katt ide!