Hirdetés

Megérkezett az idei év egyik legjobban megérdemelt igazolása. Aki kicsit is jártas a downhill Világkupa mezőnyével kapcsolatban, az ismerheti Johannes von Klebelsberg nevét.

Az olasz downhilles privát versenyzőként, egy szál farmer nadrágban vágott neki a 2019-es downhill Világkupa versenyszezonnak és eredményeivel sorra utasította maga mögé a gyári csapatok pilótáit.
A Denim Destroyer mára legendás szálló igévé vált és a rajongók hangosan kántálják a nevét a versenyeken. Johannes egyébként többször úgy indult a Vk futamon, hogy a zsebében telefon volt, mert tesójával egy éttermet üzemeltetnek, ahonnan bármikor hívhatták őt.

A GT Factory Racing most lecsapott rá és az idei évben gyári riderként köszöntik csapatukban.
Johannes egyébként juniorként már volt gyári csapatban, korábban az MS Mondraker Team-hez tartozott, ahol nem tudott kellőképpen érvényesülni. Az idei szezonban végre 100%-osan a versenyzésre koncentrálhat, olyan mentor csapattársak segítségét élvezheti, mint Wyn Master vagy Martin Maes. Érdekesség, hogy korábban Wyn a csapat nélküli, privát ridereknek gyűjtött pénzt és az első akit ezer euróval tudott megjutalmazni, az Johannes volt.
Mindenképpen egy nagyon megérdemelt igazolásról beszélhetünk, a kemény munka meghozta gyümölcsét. Reméljük az idei szezonban megszerzi első dobogós helyezését is! Jó hír, hogy az Alpinestarsnak köszönhetően megmaradhat a kedvelt versenynadrágja, a farmer is, csak egy kicsit versenyspecifikusabbá szabják számára. Go Denim Destroyer!