Cikkek / Brett Rheeder visszavonul a slopestyle versenyzéstől!


2020. február 9. @ 20:59


A kanadai slopestyle bajnok Instagramján jelentette be, hogy 2020-ban nem indul slopestyle versenyen, így a márciusi Crankworxön se lesz ott. Az utóbbi években mindent megnyert amit lehetett, egyedül egy Rampage győzelem hiányzik a listájáról!

Instagramján az új-zélandi Crankworx futamának videója alatt az alábbi üzenetet tette közzé:

"Slopestyle. 3 győzelem 5 év alatt. Elképesztő. Micsoda utazás. Számos okból messze ez a kedvenc slopestyle (Crankworx Rotorua) versenyem, azonban 2020 lesz az első év, amikor nem indulok versenyen.
Sportolóként hullámvölgyeken megyek keresztül. Leginkább a sérülések miatt, de életemben először két éve folyamatosan sikereket érek el, ami hihetetlen, de ugyanakkor sok más dolgot nem tudtam csinálni emiatt. Tehát először valaha arra kényszerítem magam, hogy lépjek vissza, mert szerintem ez a legegészségesebb, hogy a karrierem hosszú életű legyen.

Ahelyett, hogy Rotoruán versenyeznék, sok mindent fogok csinálni márciusig, de legfontosabb az, hogy boldog és elégedett legyek a bringázással, megtaláljam a kreativitást és a flowt. (A versenyeken bemutatott "robot" trükkök nagyban hozzájárultak stílusomhoz és kreativitásomhoz). Ezt az Ontario-i Mount Albert-ből írom, ahol azt tervezem, hogy a Joyride150-ben és más helyszíneken bringázok egy kicsit, nincs versenyre készülés, nincs filmezés csak bringázok és élvezem.
Szeretnék sok szerencsét kívánni minden slopestyle versenyző havernak, minden srácnak és lánynak, akik a Rotorua Crankworx-ön versenyeznek majd! Kill it! One love!"

Csapattársa Brandon Semenuk hasonló cipőben járt korábban, visszavonult és csak a filmezésre koncetrál az utóbbi években, ami nagyon jót tett neki, mert hihetetlen anyagokat készítenek a Revel Co-val. Reméljük Rheeder és Semenuk is indul majd az idei Rampagen!


Fotó: Paris Gore - RedBull CP

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó