Cikkek / Video: Kopasz Milán - Wexl Trails pálya check esőben!


2019. szeptember 8. @ 19:26


Kopasz Milán felfedezte az Auzstriában található Wexl Trailst, amely a kezdő bringások mekkája. Sajnos Milánnak az időjárással nem volt szerencsére, de azért élvezte a köröket és videót is készített!

 

Aki még nem járt ott és mindennek az elején vagy egy picit előrébb van, annak Wexl nagyon jó hely. Nekem tegnap nyaralásól hazafelé útba esett, gondoltam adok neki egy esélyt.
Két pálya van: Flow Line, amin egy kört mentem. Tök jó, tök szép kanyarok, kemény talaj, tagot a felénél visszalockoltam fél állásba. Első körben lehetett tempót menni, de én rendesen elszédültem a sok ide-oda dőléstől és miután a gyomrom a seggemen keresztül akart távozni a kanyarokban, azonnal mentem a másik pályára. Szerintem sok kanyar közel van építve egymáshoz, nem full tempóra van tervezve.
SingleTrail, na ennek van egy kis értelme. Két körre volt időm, mert a másodikban - mint a videó is mutatja - leszakadt az ég és csúnyán elvert az eső. Ezt a kört vettem fel, félig vakon mentem, mert nem emlékeztem a pálya minden pontjára, de elég jól adja magát a vonalvezetés.
Szerintem kezdőknek ajánlatos ide menni. Ha nem tudsz még kanyarodni, dőlni, akkor itt meg tudod tanulni, főleg, hogy a Flow line dög hosszú és csak kanyar, plusz pár kicsi asztalos ugró az egész. A Singletrail viszont tempóval már érdekesebb, szerintem kondis, mert lejtése nem sok van, így bele lehet rakni pár helyen egy sprintet és van pár gyökér meg kavics.
És a feltekerés! Nekem az tetszett a legjobban, kiépített flow trail felfelé, hangulatos erdőben.
A felvétel sajnos nem a legélvezhetőbb kategória, törölhettem volna többször, de nézzétek el, mert második körben még kerestem a kitáblázást, hogy merre is kell menni, hogy nyomon maradjak.
 

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó